Met SAM geen zorgen over aanpassingen SBG

Met onze applicatie SAM bent u voorbereid op alle aanpassingen die Stichting Benchmark GGZ (SBG) doorvoert in de aanleveringseisen.

Elk half jaar past SBG deze aanleveringseisen aan. Uiteraard probeert SBG dit tot een minimum te beperken. Toch leiden deze aanpassingen vaak tot flinke inspanningen om uw huidige aanlevering up-to-date te houden.

Per 1 juli is bijvoorbeeld het SBG Dataprotocol weer aangepast. Zo wordt er nu actief gecontroleerd op de velden opleidingsniveau en leefsituatie. Ook zijn er aanpassingen op komst voor de velden reden-non-response. En verloopt de data-aanlevering per 1 oktober niet rechtstreeks naar SBG, maar vindt de aanlevering plaats via ZorgTTP.

Besteedt u uw tijd en energie ook liever aan andere zaken? Met SAM heeft u geen zorgen meer over huidige en toekomstige aanpassingen. SAM volgt alle wijzigingen die SBG doorvoert. Geïnteresseerd? Neemt u dan vooral contact met ons op of bel 030 20 40 219.