Aanlevering CQ-Index aan SBG

InfinitCare maakt het nu mogelijk om ook de verkorte CQ-Index (CQI) aan te leveren aan SBG. Behalve behandeleffect wordt daarmee ook inzicht geboden in de cliëntervaring van de GGZ sector.

Onze aanlevermodule SAM is inmiddels voorbereid op de aanlevering van dit meetinstrument. Metingen uitgevoerd met deze CQI worden conform de SBG richtlijnen verwerkt. Daarmee regelt u in één keer zowel de aanlevering van behandeleffecten als de aanlevering over cliëntervaring.

Wist u dat SAM ook overweg kan met andere meetinstrumenten dan voorgeschreven door SBG, zoals klachtspecifieke meetinstrumenten, of met subschalen. Hierdoor krijgt u nog meer inzicht in het effect van uw behandelingen.

Wat is de CQI? De CQI brengt de kwaliteit van zorg vanuit cliëntervaring in kaart. Het is een gestandaardiseerde methodiek om ervaringen van cliënten binnen de GGZ-sector te meten en te analyseren. Met deze vragenlijsten kan bepaald worden wat cliënten belangrijk vinden in de zorg en wat hun ervaringen zijn met betrekking tot de dienstverlening.

Wilt u ook in één moeite door behandeleffecten én cliëntervaring aanleveren? Neemt u dan vooral contact met ons op of bel 030 20 40 219.