Snelste aanlevering SBG ooit

Slechts drie weken!

Waar voor vele instellingen de aanlevering aan SBG een langdurig en moeilijk proces blijkt te zijn, kan het ook erg snel gaan! Psychotherapie Praktijk Malden heeft de acceptatietest van SBG binnen 3 weken afgerond. Volgens SBG de snelste ooit!

In samenwerking met InfinitCare hebben zij de SBG aanlevering gerealiseerd, waarbij ook aandacht was voor het behalen van een goed respons. Psychotherapie Praktijk Malden werkt met RAAM van Winbase en Questmanager van Reflectum.

De behandelaren van de Praktijk streven naar de beste mogelijke behandelmethode voor elke cliënt. Daarom zijn zij zeer gedreven om de behandelmethodes te meten en resultaatgericht te kijken naar de behandelmethode die zij hanteren. Daar is op geproost met champagne. Gefeliciteerd!