Impegno over ‘kosteneffectief behandelen’

Foto Jos Govers

Hoe gebruikt u behandeleffecten om slimmer te behandelen?

Impegno is een van de toonaangevende instellingen als het gaat om het in kaart brengen van zorgeffecten. InfinitCare helpt Impegno bij het aansturen op ‘kosteneffectief behandelen’. Jos Govers, Directeur Innovatie & Behandelzaken Impegno: “Hierdoor krijgen we zicht krijgen op waar we goed en minder goed in zijn binnen de behandeling, en kunnen we hierop sturen”.

Zorgeffecten bepalen over zorgpaden

“Samen met InfinitCare stellen we de zorgpaden vast en hoe we het zorgeffect kunnen meten. Bovendien kunnen we de kosten van het herstel van een patiënt in kaart brengen”, aldus Govers. Impegno snapt dat een goede onderhandelingspositie in gesprekken met zorginkopers zoals de gemeente, hand in hand gaat met stevig onderbouwde zorgeffecten. Niet voor niks is Impegno door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot een van de 50 snelst groeiende organisaties van Nederland!

Net als Impegno meer inzicht krijgen in uw zorgeffect? We starten door samen met u de doelstellingen van uw zorgpaden te kwantificeren. Op welke vlakken kunt u echt een verschil maken en hoe toont u dat aan? Met welk meetinstrument, subschaal of item toont u dat aan? Wat is uw nulmeting? Hierbij maken we gebruik van onze applicatie SAM Zorgmonitor, waardoor we in staat zijn geautomatiseerd en gestructureerd uw zorgeffect en -rendement inzichtelijk te maken.

Meet weten? Kijk hier of bel 030-2040219.