Lievegoed over gestructureerde SBG aanlevering

Lievegoed Logo

SBG-aanlevering bij Lievegoed snel in orde

Van GGZ instellingen wordt verwacht dat ze hun behandeleffecten aan kunnen tonen. Niet alleen de zorgverzekeraar wil haar inkoop hierop baseren, ook verwijzers en cliënten willen in toenemende mate weten wat u voor hen kan betekenen. Toch zijn veel instellingen niet in staat hun behandeleffect aan te tonen. Wij kunnen daarbij helpen.

Iedere maand brengen wij verslag uit van de gebruikerservaring van een tevreden klant. Deze editie willen we graag de samenwerking met Lievegoed uitlichten.

Veel kennis van SBG-aanlevering

Onze SAM Aanlevermodule is voor Lievegoed de beste methode gebleken om de ROM (NetQ) – en EPD-data (Careweb) te ontsluiten en aan SBG te kunnen bieden. Deze informatie zetten zij in de communicatie met de verschillende zorgverzekeraars. Intern zullen de resultaten uit SAM ingezet gaan worden om gerichter te gaan sturen op de verhoging van de respons, waardoor de resultaten voor behandelaars ook interessanter gaan worden.

“We hebben gekozen voor InfinitCare omdat hun experts uit een vergelijking met andere aanbieders duidelijk meer kennis bleken te bezitten over de ROM materie en dit ook in een breder verband wist te plaatsen. De samenwerking is positief. Afspraken worden gehaald, problemen worden deskundig opgelost”, aldus Carolien Visser, Manager Zorgcontrol bij Lievegoed.

Ook uw respons verhogen?