Bespaar kostbare tijd bij het uitzetten van ROM-metingen!

SAM AutoMeet: automatisch uitzetten metingen

Het uitzetten van metingen is vaak arbeidsintensief en tijdrovend. Onze nieuwe module SAM AutoMeet zorgt dat u geautomatiseerd uw ROM- en PROM-metingen volgens uw wensen verstuurt. Hierdoor bespaart u veel tijd, verhoogt u gegarandeerd uw respons, en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het handmatig uitzetten van metingen. Han Laarhuis, algemeen directeur InfinitCare, legt uit:  “Dit heeft als voordeel dat een meting altijd op het juiste moment wordt verstuurd zonder dat hier nog een handmatige actie voor nodig is”.

Hoe werkt SAM AutoMeet?

Op basis van EPD-data en uw meetproces kan SAM AutoMeet bepalen wanneer een meting verstuurd moet worden. SAM AutoMeet geeft een melding door aan de ROM-applicatie waarna de vragenlijst wordt verstuurd naar de cliënt. Telepsy en VitalHealth Software ondersteunen dit product. “Dit heeft twee voordelen: 1) er is een grote impact op het responspercentage met weinig uitval op het gebied van “ongeldige metingen”, 2) dit neemt heel veel werk uit handen van de mensen die de metingen nu inplannen en het team databeheer.

Weten hoe SAM u werk uit handen kan nemen? Neem contact met ons op voor meer informatie.