Ook ziekenhuizen in zee met SBG

Amphia ziekenhuis

Psychiatrische Afdeling Amphia Breda rondt aanlevering SBG soepeltjes af

Naast reguliere GGZ-instellingen zijn ook psychiatrische afdelingen binnen ziekenhuizen verplicht om aan te leveren aan SBG. In de praktijk kwamen deze afdelingen wat langzamer op gang. Het PAAZ Amphia ziekenhuis Breda – één van de grootste algemene ziekenhuizen in Nederland – heeft hierin de afgelopen tijd grote stappen gezet om te voldoen aan de eisen van zorgverzekeraars. Voor hen is de SAM Aanlevermodule van InfinitCare de beste methode gebleken om aan te leveren aan SBG. Anita van den Berg, Bedrijfsmanager van de Psychiatrische afdeling Amphia ziekenhuis Breda, legt uit waarom.

Geen omkijken meer naar

“Als eindverantwoordelijke van onze psychiatrische afdeling ben ik verantwoordelijk voor alles wat er binnen de zorgkern gebeurt. Eén van de taken is dat ik in de gaten houdt of mijn behandelaars voldoen aan de kwaliteitseisen die worden gesteld aan hun behandelingen”, aldus van den Berg.
“Met behulp van de SAM Aanlevermodule van InfinitCare zijn wij op dit gebied in staat om met minimale inspanning het maximale resultaat te behalen. De meerwaarde van InfinitCare is dat hun consultants ter zake kundig zijn en in staat zijn om zich in onze specifieke situatie te verplaatsen. Daarnaast zorgen hun goede contacten met onze ROM leverancier VitalHealth Software ervoor dat ik er zelf niet tot over mijn oren in hoeft te zitten. Zo heb ik er geen omkijken meer naar.”

Zorgkern Psychiatrie Amphia

Zorgkern Psychiatrie Amphia

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?
Wij kunnen u snel op weg helpen met het verantwoorden van uw zorg bij SBG.

Wilt u een afspraak maken?