VCD Healthcare en InfinitCare introduceren SAM Zorgmonitor bij vrijgevestigden

Paul PIeters

Vrijgevestigden volledig ontzorgd met ROM-diensten

Ook vrijgevestigde psychologen en psychiaters worden geacht om hun behandelkwaliteit aan te kunnen tonen. VCD Healthcare en InfinitCare hebben de handen ineengeslagen en introduceren, per 1 juli 2015, daarom de SAM Zorgmonitor. Gebruikers van Online DBC -het EPD van VCD- krijgen hierdoor maandelijks inzicht in de bereikte behandeleffecten van hun patiënten. Dit inzicht helpt vrijgevestigden te leren van hun zorgeffecten. Dit draagt bij aan een verbetering van de behandelpraktijk.

Inzicht, overzicht en uitzicht

In de SAM Zorgmonitor worden de DBC gegevens (over de patiënt, behandeling en behandeleffecten) op een slimme manier met de ROM gegevens gekoppeld voor de juiste SBG-aanlevering. Daarnaast krijgen de gebruikers van Online-DBC met deze oplossing inzicht in de behandeleffecten en in de kwaliteit van de data, overzicht om een kwalitatief goede aanlevering te doen en uitzicht op vergoeding door de zorgverzekeraar.
Paul Pieters, Productmanager Online-DBC, over de samenwerking: “Het betreft hier een samenwerking welke wij zijn aangegaan om onze relaties optimaal te kunnen ondersteunen. InfinitCare is een partner met jarenlange ervaring in de SBG-aanlevering, met de SAM Zorgmonitor kunnen we onze relaties ontzorgen!”

VCD Healthcare

VCD Healthcare richt zich op het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van software oplossingen ter ondersteuning van de complexe administratieve, financiële, inkoop-, logistieke, medicatie en zorgprocessen voor zorginstellingen in de breedste zin. Daarnaast voorziet VCD in diensten die geheel of gedeeltelijk bedrijfsprocessen uit handen nemen, zoals de facturatie en inning voor zorginstellingen. Voor meer informatie over de SAM Zorgmonitor of aanmelden ga naar www.vcdhealthcare.nl/abonnement. VCD Healthcare is onderdeel van de VCD IT Groep.