Geïntegreerde respons rapportages met nieuwe BI tool

BI Tool voor respons rapportages

Wie met SAM Zorgmonitor werkt is bekend met de verschillende rapportages. De afgelopen tijd hebben onze systeemontwikkelaars hard gewerkt om de SAM Respons rapportages volledig te integreren in de SAM omgeving.

Vanaf nu kunnen onze klanten hun respons rapportages zien in onze Business Intelligence (BI) omgeving. Deze rapportages bieden inzicht hoe u meet. Zo ziet u meteen welke behandelaar of afdeling veel of weinig meet. Én SAM Respons geeft inzicht in de redenen waarom metingen ongeldig zijn. Met deze module is de bepaling van het responspercentage niet langer een blackbox, maar kunt u gericht bijsturen.

De nieuwe web-omgeving maakt SAM completer en heeft daarbij een aantal belangrijke gebruikersvoordelen. Daarbij wil het oog natuurlijk ook wat. Jordy van Londen, software ontwikkelaar bij InfinitCare:

De BI tool past goed in de SAM omgeving, het is mooi geïntegreerd, waardoor het bekijken van rapportages nu nog eenvoudiger is.

De voordelen van de BI tool:

  • Alles wat u nodig heeft staat in één omgeving
  • Door integratie in de website zijn de rapportages nu te zien binnen alle webbrowsers. Er is namelijk geen Microsoft Excel meer nodig
  • Rapportages zijn altijd direct beschikbaar
  • Eenvoudig uit te breiden met nieuwe pagina’s en nieuwe op maat gemaakte objecten
  • Nog betere databeveiliging door gebruik van één omgeving.

Heeft u interesse? Neem dan even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

*De SAM Respons rapportages zijn nu binnen de BI omgeving beschikbaar. Er wordt momenteel hard gewerkt om de SAM Zorgeffect en Rendement rapportages ook over te zetten.