Zomeractie: SBG-aanlevering

SBG-aanlevering GGZ Heuvelrug

SBG-aanlevering belangrijker binnen inkoopvoorwaarden

Wilt u de maandelijkse aanlevering aan Stichting Benchmark GGZ onder de knie krijgen, maar weet u niet hoe? Hikt u als kleine instelling aan tegen de hoge kosten om dit te realiseren?
U bent niet de enige! Kleinere GGz-instellingen zoeken vaak nog naar een efficiënte manier om dit proces in te richten. Zij hebben bijvoorbeeld te maken met een klein budget en hebben minder middelen in huis om dit snel op te pakken. Daarom willen wij hen een duwtje in de rug bieden.

  • U krijgt tegen sterk gereduceerd tarief een volledige SBG aanlevering die aan alle eisen van SBG voldoet. De ervaring leert dat SBG uw aanlevering binnen twee maanden accepteert. U kunt dus nog op tijd zijn om vóór oktober 2015 uw eerste initiële aanlevering voor elkaar te krijgen!
  • Met de SAM Aanlevermodule kunt u daarna voortaan zelf snel en eenvoudig de maandelijkse aanlevering doen.

Johan Broekhuis, directeur bij GGz Heuvelrug, waagde de sprong:

Ḧet knaagde al een tijdje. Ik wil graag onze positie bepalen op de markt. Daarom heb ik besloten om te gaan benchmarken. Niet alleen omdat het gevraagd wordt vanuit zorgverzekeraars, maar om te kijken hoe we het doen ten opzichte van anderen. Ik vond de kosten in eerste instantie erg hoog. Dat was niet haalbaar voor ons als kleine instelling. Maar toen ik deze actie zag dacht ik, nu moeten we het ook doen ook! Daarbij wil ik niet alleen transparant zijn naar buiten toe, maar minstens net zo transparant naar mijn behandelaren zijn. Aan de hand van de rapportages die SAM mij toont ben ik in staat systematisch mijn resultaten te analyseren, waardoor ik intern kan sturen op kwaliteit.

Hoe kan dit zo goedkoop?

We kunnen dit nu goedkoper aanbieden, omdat kleine instellingen gezamenlijk de aanlevering doen. Inmiddels is de eerste groep aanmeldingen, waaronder GGz Heuvelrug, GGz Veenendaal en VALK gestart. Bij voldoende nieuwe aanmeldingen start in september deel II. Mis het niet! Meer informatie? Neem contact met ons op of download de Factsheet Zomeractie.
Meer weten? Bel ons direct op 030-2040219 of Neem contact op