Release Notes SAM Zorgmonitor 3.10

demo

Business intelligence tool in SAM Zorgmonitor 3.10

We hebben weer hard gewerkt aan een nieuwe versie van de SAM Zorgmonitor. Op zaterdag 19 september is versie 3.10 in productie gegaan. Er zijn een aantal nieuwe aspecten die de gebruikerservaring van onze gebruikers verder verbeterd. We hebben de belangrijkste nieuwe features en wijzigingen hieronder voor u op een rijtje gezet. Download de volledige SAM Release Notes 3.10 voor het volledige overzicht.

  • De zoek- en selectiefuncties van SAM zijn nu nog intuïtiever. SAM onthoudt eerdere zoekopdrachten en selecties. Daarnaast is het mogelijk om aan te geven hoeveel regels u getoond wil krijgen in de zoekschermen bij ingelezen EPD- en ROM-gegevens. Dit scheelt een hoop zoek- en klikwerk!
  • SAM is flexibeler geworden. Het is nu ook mogelijk om gemakkelijk, buiten de reguliere aanlevering aan SBG om, een niet-reguliere aanlevering te doen.
  • Aan SBG te versturen trajecttypen kunnen worden opgenomen als parameter. Via een speciale parameter kunt u aangeven welke trajecttypes, ook wel financieringsvormen, standaard moeten worden geselecteerd voor het SBG bestand.
  • SAM is intelligenter geworden door de integratie van een business intelligence tool. Hiermee maakt u respons-rapportages direct in de SAM omgeving.

What’s next? SAM krijgt op dit moment een make-over. Versie 4.0 zal in het teken staan van de nieuwe lay out en interface optimalisatie. Spannend dus!