Vrijgevestigde zorgaanbieders aan de slag met SAM Zorgmonitor

Complete ROM-oplossing voor vrijgevestigden

Op 1 juli heeft VCD Healthcare InfinitCare’s SAM Zorgmonitor geïntroduceerd bij haar 900 vrijgevestigde zorgaanbieders. Gebruikers van Online DBC kunnen hierdoor maandelijks inzicht krijgen in de bereikte behandeleffecten van hun patiënten. Bovendien kunnen ze nu al aan de slag met de verbetering van hun respons en datakwaliteit. Daarmee zijn ze straks op tijd in staat om een goede aanlevering te doen aan Stichting Benchmark GGZ. Na aanmelding krijgen de vrijgevestigde zorgaanbieders maandelijks de volgende overzichten:

  • Werklijsten met patiënten waarbij een meting bijdraagt aan een hoger respons. Zo blijven niet ingevulde of niet uitgezette metingen altijd in zicht.
  • Behandeleffectoverzichten met de bereikte behandeleffecten op basis van de ROM-metingen.
  • Datavolledigheidsrapportages, waarmee de zorgaanbieder controle krijgt over een kwalitatief goede aanlevering.

Jan van Tilborg is één van de eerste gebruikers

Jan van Tilborg uit Uden is één van de eerste gebruikers van SAM Zorgmonitor. Hij is erg enthousiast over zijn eerste rapportages. “We meten al geruime tijd met de LVVP-Portal, maar deden weinig met de resultaten. Nu heb ik informatie over mijn bereikte effecten over mijn gehele patiëntengroep en ben hierdoor gemotiveerd om meer met ROM te doen. Doordat ik nu maandelijks overzichten ontvang in Online DBC, zie ik bovendien meteen welke metingen ik nog mis en kan ik daar actie op ondernemen. Daarmee krijg ik het gevoel dat ik controle krijg over het gehele ROM-proces. Ook straks als mijn data verstrekt wordt aan SBG.”

Ook vrijgevestigde en werkende met Online DBC? Neem dan contact met VCD op.