UPDATE: SBG-aanlevering verplicht onderdeel GGZ Kwaliteitsstatuut | InfinitCare

kwaliteitsstatuut-SBG

Rond uw SBG-aanlevering zo snel mogelijk af

Het kan u niet ontgaan zijn. Per 1 januari 2017 dient elke zorgaanbieder over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut te beschikken. De aanlevering aan Stichting Benchmark GGZ (SBG) is hierbij een voorwaarde. Het Zorginstituut heeft instellingen die hieraan nog niet voldoen onlangs op de gevolgen gewezen. Als u niet beschikt over een goedgekeurd kwaliteitsstatuut kan dat ertoe leiden dat u niet mag declareren.

Toch zijn er nog vele (vooral kleinere) instellingen die nog niet aanleveren. Wacht hier niet te lang mee! Het kost namelijk even tijd voordat u daadwerkelijk door het acceptatieproces van SBG bent en maandelijks aanlevert. De donkere dagen voor kerst zijn alweer begonnen, dus de tijd begint te dringen …

InfinitCare kan u helpen met uw kwaliteitsstatuut

InfinitCare kan u verzekeren van een goede aanlevering. Met onze applicatie SAM Zorgmonitor, en onze kennis en ervaring bij meer dan zestig GGZ-aanbieders en alle vrijgevestigden kunnen wij u als geen ander door de acceptatietest van SBG loodsen. Bovendien hebben wij contacten en interfaces bij alle relevante EPD- en ROM-leveranciers.

Speciale aanbieding

Juist voor kleinere GGZ-instellingen die nog dit jaar willen starten met de SBG-aanlevering hebben wij een aanbieding waarbij we tegen een vast bedrag uw aanlevering verzorgen. Bovendien gaan we meteen aan de slag. U kunt zich uiterlijk woensdag 30 november aanmelden. Download nu de voorwaarden!

UPDATE: Wegens succes is deze actie verlengd. Aanmelden is nog mogelijk tot en met 23 december 2016. 

button-download

Wilt u ook snel beginnen? Neem dan nu contact met ons op! Wij staan voor u klaar.

Meer weten over onze applicatie SAM Zorgmonitor?