InfinitCare wint de FD Gazellen Award

FD Gazelle Award

InfinitCare wint de FD Gazellen Award 2017

YES! InfinitCare is door de redactie van Het Financieele Dagblad (FD) bekroond met de FD Gazellen Award en daarmee behoren we tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Binnenkort worden deze prijzen uitgereikt en wordt ook bekendgemaakt wie de Gouden Gazellen in ontvangst mogen nemen.

Wij zijn heel trots dat we dit hebben bereikt, maar dat konden we natuurlijk niet alleen. We bedanken medewerkers, klanten, partners en alle andere betrokkenen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Het winnen van deze prijs bevestigt dat we op de goede weg zijn met het inzichtelijk maken van zorgeffecten en is voor ons een enorme stimulans om ons steentje bij te dragen aan betere en efficiëntere gezondheidszorg.