Outcome Questionnaire (OQ-45)

MeetinstrumentSpecifieke Rapportages

MeetinstrumentSpecifieke Rapportages (MSR’s)

Wilt u weten welke resultaten uw afdeling of zorgorganisatie bereikt heeft? En wilt u het maximale uit de scores van meetinstrumenten halen? Neem dan de MeetinstrumentSpecifieke Rapportages (MSR’s) van SAM Zorgeffect af. Er zijn MSR’s beschikbaar van bijvoorbeeld de CQi, de HoNOS-vragenlijsten, de Middelenmatrix, de BSI en de OQ-45. Inmiddels wordt het aantal MSR’s van vragenlijsten voor Kinderen & Jeugd snel uitgebreid.

Haal het maximale uit uw metingen

Met MSR’s haalt u het maximale uit uw metingen, omdat u inzicht krijgt in de totaalscore, maar ook in de verschillende subschalen. Door selectie op patiëntkenmerken en diagnoses bijvoorbeeld krijgt u de uitkomsten van homogene patiëntgroepen te zien.

Steeds meer behandelaren bespreken de ROM-resultaten met de cliënt. Doordat deze (geaggregeerde) rapportages gebruik maken van dezelfde opbouw sluiten deze rapportages goed aan bij de belevingswereld van de behandelaar. Dat helpt bij de acceptatie en de interpretatie van de uitkomsten.

De meetresultaten kunt u verder specificeren door de selectie van bijvoorbeeld diagnose, casemix-variabelen en behandelkenmerken. Hierdoor krijgt u een coherent beeld van de behandeleffecten voor uw verschillende patiëntgroepen.

Hieronder klikt u door naar informatie over de verschillende meetinstrumenten:

Meer weten?

InfinitCare is altijd bereid om u een demo te tonen van de verschillende MSR’s. Meer weten? Of staat uw meetinstrument er niet bij? Bel ons dan direct op 030-2040219 of mail ons.