Snel succes met ROM

Snel Succes met ROM

Onlangs is het boek Snel succes met ROM van Suzan Oudejans en Masha Spits uitgekomen. Dit boek helpt professionals om ROM op een effectieve manier in te zetten. Het laat zien hoe je met behulp van ROM tot betere en kortere behandelingen komt, iets waar elke cliënt recht op heeft.

Voor professional, onderzoeker en manager

Snel succes met ROM biedt nationale en internationale praktijkvoorbeelden, wetenschappelijke onderbouwing en handreikingen in een toegankelijke taal. Het boek legt uit hoe de ROM-resultaten teruggekoppeld kunnen worden aan de cliënt op basis van motiverende gespreksvoering en geeft handvatten waarmee professionals meteen aan de slag kunnen.

Het boek is ook interessant voor onderzoekers, managers en projectleiders, omdat het ook ingaat op hoe je kunt leren van de geaggregeerde gegevens, zowel binnen als buiten de eigen organisatie.

Boekpresentatie bijwonen?

Op 7 december 2017 vanaf 17:00 uur vindt de boekpresentatie plaats in Amersfoort in Terminus de Onthaasting aan de Stationsstraat 42A. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wilt u hierbij aanwezig zijn, stuur dan een e-mail naar Masha Spits (masha.spits@markbench.nl).

Samenwerking Mark Bench en InfinitCare

Snel Succes met ROM helpt professionals en instellingen bij het leren van uitkomsten. Juist op dat gebied werken InfinitCare en Mark Bench, het onderzoeksbureau van Oudejans en Spits, bij uitstek goed samen. SAM Zorgmonitor van InfinitCare verwerkt de geaggregeerde uitkomsten in actuele uitkomstrapportages. Mark Bench begeleidt bij het vertalen van de uitkomsten naar concrete acties en verbeteringen.

Meer weten?

Het boek bestellen kan hier. Meer informatie over het verbeteren van behandeleffecten met ROM vindt u hier.