Even voorstellen

Wie ben ik?

Samen met mijn vriendin ben ik woonachtig in Zeist. Ik hou van goed gezelschap, lekker eten (maken) en uitdagende bord- en computerspellen. Met mooi weer ben ik op mijn longboard te vinden of met een drankje op een terras.

Wat doe ik?

Sinds eind juni versterk ik InfinitCare als Functioneel applicatiebeheerder. Ik zie mijzelf als ambassadeur van onze klanten. Zo zorg ik voor een goede verwerking van updates binnen SAM, waarbij ik test of bestaande functionaliteiten goed en stabiel blijven werken.

Daarnaast draag ik zorg voor de verwerking van de door u aangeleverde traject-, cliënt- en meetinformatie in SAM, zodat u uw behandeleffect goed in kaart houdt en uw geleverde zorg goed kunt blijven verantwoorden.

Tenslotte ben ik uw eerste aanspreekpunt voor vragen over of ondersteuning bij de applicatie. Ik vind het leuk om met mensen om te gaan, dus schroom niet contact met me op te nemen!