InfinitCare wint FD Gazellen Award 2018

InfinitCare wint FD Gazellen Award 2018

YES, en dat is twee!

InfinitCare is door Het Financieele Dagblad (FD) bekroond met de FD Gazellen Award 2018 en daarmee behoren we voor het tweede opeenvolgende jaar tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Binnenkort is de prijsuitreiking en wordt tevens bekendgemaakt wie de Gouden Gazellen in ontvangst mogen nemen.

Wij zijn heel trots dat we dit hebben bereikt. Allereerst omdat er zacht gezegd wat turbulentie was in ons ‘speelveld’, maar ook omdat de criteria van de FD Gazellen-verkiezing dit jaar zijn aangescherpt. In 2018 werd niet alleen naar omzetgroei gekeken, maar werden ook de winstmarge en personeelsgroei meegewogen. Deze tweede award op rij is voor ons een bevestiging dat de visie van InfinitCare aanslaat: met zicht op uitkomsten kunnen we de zorg daadwerkelijk verbeteren!

Uiteraard staan we hierin niet alleen. We bedanken medewerkers, klanten, partners en alle andere betrokkenen die dit mede mogelijk hebben gemaakt.