Even voorstellen

 

Projectcoördinator zorg Cindy Chan

Hallo! Ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Cindy Chan, 25 jaar oud. Ik ben in oktober bij InfinitCare gestart als projectcoördinator zorg. Ik ben ontzettend gemotiveerd om vanuit deze functie de kwaliteit van zorg te verbeteren. De inhoud van deze afwisselende en uitdagende baan past goed bij mij en ik werk ook graag met anderen samen.

Van jongs af aan heb ik de ambitie gehad om in de zorg te werken. In mijn bachelor Gezondheidswetenschappen heb ik geleerd om complexe gezondheidsproblemen te benaderen vanuit verschillende perspectieven. Hier ontstond ook mijn interesse voor de economische aspecten van de zorg en ik ben toen de master Health Economics, Policy and Law gaan doen. In mijn vrije tijd onderneem ik veel activiteiten met vrienden. Ik reis graag en hou van lekker eten.

Ik kijk uit naar een goede samenwerking. Wie weet tot snel!