ROM-data aanleveren aan Akwa GGZ

Akwa GGZ Dataportaal geopend

Akwa GGZ Dataportaal

Akwa GGZ heeft onlangs een dataportaal geopend voor het aanleveren van (ROM-)gegevens. Hiermee kunnen zorgprofessionals van elkaar leren en behandelingen verbeteren. Kies uw eigen meetinstrumenten om de kwaliteit van behandelingen inzichtelijk te maken.

Akwa GGZ verwerkt alleen gegevens van patiënten die hiervoor expliciet toestemming hebben gegeven. Het is aan u om die uit te vragen en vast te leggen. Houd er rekening mee dat patiënten de toestemming ook weer kunnen intrekken.

Gegevens aanleveren

Met SAM Aanlevermodule kunt u eenvoudig gegevens bij externe partijen aanleveren, zo ook bij Akwa GGZ. U kiest uw eigen meetinstrumenten en het is ook mogelijk om trajecten te verwijderen van patiënten die hun toestemming hebben ingetrokken.ROM-data aanleveren aan Akwa GGZWilt u aanleveren? Neem dan contact met ons op. Bent u al klant van InfinitCare? Dan nemen wij binnenkort contact met ú op.

Over het GGZ Dataportaal van Akwa GGZ

Akwa GGZ is opgericht om de kwaliteit van behandelingen te verbeteren door de GGZ te ondersteunen bij de (door)ontwikkeling van kwaliteitsstandaarden, kwaliteitsindicatoren en meetinstrumenten. Het dataportaal van Akwa GGZ toont rapportages van behandeluitkomsten en patiëntervaringen.