Uitkomsten jeugdhulp

Gebruikerssessie: Uitkomsten in beeld. Wat nu?

sturen op resultaten

Uitkomsten gebruiken om behandelingen te verbeteren

Steeds meer zorgaanbieders meten uitkomsten en brengen die in kaart binnen SAM Zorgeffect of SAM Jeugdhulp. Een belangrijke eerste stap, maar daarmee zijn we er nog niet. Zijn deze uitkomsten goede scores? In hoeverre zijn de gegevens betrouwbaar? Hoe kunnen we de uitkomsten inzetten om behandelingen te verbeteren? En kunnen we hetzelfde resultaat bereiken in minder tijd of moeten we juist doorbehandelen? Managers en kwaliteitsmedewerkers worstelen met dit soort vragen.

Om die reden organiseert InfinitCare voor de tweede keer een online gebruikerssessie, op dinsdag 12 mei van 15:00 tot 17:00 uur. Een aantal stellingen over het gebruik van uitkomsten wordt besproken met collega-aanbieders en de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe word ik een lerende organisatie? Hoe kan ik met het in kaart brengen van uitkomsten mijn behandelingen en bedrijfsvoering verbeteren?
  • Hoe kan ik (ROM-)uitkomsten gebruiken om een behandeling tijdig bij te sturen?
  • Hoe bekijk ik de uitkomsten in SAM Zorgeffect of Sam Jeugdhulp?

Voor wie?

De gebruikerssessie wordt georganiseerd voor klanten van InfinitCare die SAM Zorgeffect of SAM Jeugdhulp gebruiken. Uiteraard kunnen ook aanbieders die aspiraties hebben om gebruiker te worden, deelnemen aan de sessie.

Meld u nu aan! Om de sessie interactief te houden, is een beperkt aantal plekken aanwezig.

Aanmelden

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de sessie van 12 mei aanstaande.