ROM- en CQi-data aanleveren bij KiBG met SAM Zorgmonitor

Vanuit SAM eenvoudig aanleveren bij Stichting KiBG

Dragers van het Keurmerk Basis GGZ kunnen nu rechtstreeks vanuit SAM ROM- en CQi-gegevens aanleveren bij Stichting KiBG. Zo kunt u de spiegelrapportages verrijken met deze gegevens.

Dat doet u op de vertrouwde plek binnen SAM, waar u alle aanleveringen doet, zoals u in onderstaand voorbeeld kunt zien. Wij zorgen er dan voor dat de gegevens worden verwerkt in het InfinitCare Portaal.

Let wel dat u zich eerst aangemeld moet hebben bij Stichting KiBG om de aanlevering te kunnen doen. Heeft u dat al gedaan, vergeet dan niet het aanmeldformulier naar ons te versturen.

Aanleveren aan KiBGMeer weten?

Over het InfinitCare Portaal

Het InfinitCare Portaal faciliteert een veilige uitwisseling van gegevens over zorgresultaten tussen zorgaanbieders en derde partijen. Als een spin in het web zorgt InfinitCare ervoor dat de door leveranciers van zorgaanbieders verstrekte gegevens worden gegevens ingelezen, verwerkt en gecontroleerd. Vervolgens stellen we bestanden samen voor derde partijen zoals Stichting KiBG.

Met correcte en betrouwbare uitkomstgegevens legt InfinitCare de basis voor een goed gesprek over zorgresultaten. Dit kunnen cliëntervaringen zijn, maar ook behandeluitkomsten die gebaseerd zijn op ROM-meetinstrumenten. Deze gegevens kunnen verrijkt worden met cliënt- en trajectkenmerken.

Omdat InfinitCare als Trusted Third Party (TTP) fungeert, zijn alle partijen ervan verzekerd dat gegevens op veilige en juiste wijze worden uitgewisseld. Hierbij worden geen persoonsgegevens verstrekt aan Stichting KiBG en wordt indirecte herleiding ondervangen door bestanden met kleine aantallen niet te verstrekken.