Olifant - KiBG

Ga mee op ROM-safari met Stichting KiBG

Ga je mee op ROM-safari?

Dit jaar heeft Stichting KiBG een volgende stap gezet in de doorontwikkeling. Je kunt vanaf nu je eigen ROM-uitkomstmaten toevoegen aan de spiegelrapportage, een mooie verrijking van het leren en verbeteren.

Omdat veel geïnteresseerden KiBG hierover hebben benaderd, organiseert de stichting op donderdag 14 april een onlinebijeenkomst: de ROM-safari! KiBG laat graag de toegevoegde waarde en mogelijkheden zien van deze mooie, nieuwe doorontwikkeling. Wat levert het je op? Wat moet je doen? Welke stappen moet je zetten? Wat zijn de mogelijkheden en wat kan er niet? Deelnemen is gratis.

Ga mee op safari, kijk en luister mee, verwonder je en stel je vragen!

Wanneer? donderdag 14 april 2022
Hoe laat? 12:00-13:00 uur
Waar? online via Zoom
Aanmelden: Klik hier

Ga je mee op ROM safari?

Meer weten?

  • Meer weten over de spiegelrapportages van Stichting KiBG? Lees meer>>
  • Meteen naar het InfinitCare Portaal?
  • Meer informatie over het InfinitCare Portaal vindt u hier.
  • registreren voor het InfinitCare Portaal doet u hier.
  • Bent u zorgaanbieder en wilt u meer doen met behandeluitkomsten? Bekijk ons Vijfstappenplan>>

InfinitCare Portaal

Het InfinitCare Portaal faciliteert een veilige uitwisseling van gegevens over zorgresultaten tussen zorgaanbieders en derde partijen. Deze gegevens worden versterkt door leveranciers van zorgaanbieders. Als een spin in het web lezen wij deze gegevens in, verwerken en controleren we ze en stellen we bestanden samen voor derde partijen, zoals Stichting KiBG. Zo voorziet InfinitCare in de juiste voorbereiding voor een goed gesprek over zorgresultaten van correcte en betrouwbare uitkomsten. Dat kunnen cliëntervaringen zijn, maar ook behandeluitkomsten die gebaseerd zijn op ROM-meetinstrumenten. Deze gegevens kunnen verrijkt worden met cliënt- en trajectkenmerken.

InfinitCare fungeert als Trusted Third Party, wat betekent dat partijen ervan verzekerd zijn dat de gegevens veilig en correct worden uitgewisseld. Hierbij worden aan KiBG geen persoonsgegevens verstrekt en indirecte herleiding wordt ondervangen door bestanden met kleine aantallen niet te verstrekken.