InfinitCare gecertificeerd conform ISO 27001

 

Certificering conform ISO 27001 en NEN 7510

Het managementsysteem van InfinitCare is opnieuw gecertificeerd conform de eisen van de internationale informatiebeveiliging, ISO/IEC 27001 (NEN 7510). De Certificaten van Registratie vindt u hier voor ISO 27001 en hier voor NEN 7510. Het managementsysteem is gecontroleerd door Digitrust.

Informatiebeveiliging is van groot belang, zeker in de zorg. Zowel zorgaanbieders, patiënten als InfinitCare stellen hoge eisen aan de beschikbaarheid, juistheid en vertrouwelijkheid van informatieverwerking. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om onze dienstverlening conform de norm van internationale informatiebeveiliging in te richten. Alle applicaties van InfinitCare (SAM Zorgmonitor, Gemeenteportaal en InfinitCare Portaal), maar ook onze interne bedrijfsprocessen zijn getoetst op deze norm.

Meer weten over hoe wij met informatiebeveiliging omgaan? Lees het interview met Han Laarhuis of download ons informatiebeveiligingsdocument voor meer informatie.