[av_layerslider id=’2′ av_uid=’av-uwhskc’]

 

Onze klant

Apanta

Apanta-ggz biedt gespecialiseerde, intensieve en regionale zorg bij complexe psychische en psychiatrische problematiek.

Apanta Website: www.apanta-ggz.nl

Opdracht

Opdracht

Ondersteunen met de aanlevering aan SBG en inzicht bieden in de hoogte van het respons binnen de organisatie.

SAM Zorgmonitor

SAM Zorgmonitor

  • SAM Aanlevermodule
  • SAM Respons

Apanta rondt aanlevering SBG af

Stichting Benchmark GGZ (SBG) heeft de aanlevering van Apanta GGZ goedgekeurd. Apanta maakt gebruik van de InfinitCare’s applicatie SAM, die moeiteloos overweg kan met verschillende ROM- en EPD systemen.

SAM is speciaal ontwikkeld om onafhankelijk van ROM- en EPD-systemen de aanlevering te realiseren en elke GGZ-instelling te ondersteunen bij de aanlevering aan SBG. Dit is de beste garantie om in te spelen op toekomstige veranderingen in de eisen rondom de GGZ-benchmark. SAM maakt in het geval van Apanta gebruik van speciale exporten vanuit TelePsy’s ROM-applicatie en Medicore’s EPD.

“Met SAM hebben we een applicatie in huis die op een optimale wijze onze ROM- en EPD data verwerkt in een goede aanlevering aan SBG. Het is een geruststellende gedachte dat we met SAM op toekomstige ontwikkelingen voorbereid zijn, zodat we verzekerd zijn van een goede aanlevering voor nu en in de toekomst.”

Juliette BeckingAlgemeen directeur
Over InfinitCare

InfinitCare ondersteunt GGZ-zorgaanbieders bij het succesvol meten van en sturen op zorgresultaten.

Met onze unieke kennis en met behulp van de SAM zorgapplicatie krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw behandelingen. Hiermee kunt u sturen op zorgresultaten om het maximale uit uw behandelingen te halen.

Most Recent Entries