[av_layerslider id=’2′ av_uid=’av-uq1gda’]

 

Onze klant

GGzE

GGzE (Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen) biedt hulp en ondersteuning aan mensen met bijzondere psychiatrische problemen.

GGzE Website: www.ggze.nl

Opdracht

Opdracht

Het verhogen van het responspercentage met behulp van de SAM Zorgmonitor.

SAM Zorgmonitor

SAM Zorgmonitor

  • SAM Aanlevermodule
  • SAM Respons

SBG-aanlevering GGzE in productie

De behandeldata van Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en de Kempen (GGzE) is door SBG in productie genomen. De aanlevering is erg complex gezien de grootte en het diverse zorgaanbod van GGzE. De aanlevering is gerealiseerd met de SAM aanlevermodule die data koppelt van de EPD-applicatie USER en ROM-applicatie NETQ .

Het verhogen van het responspercentage is nu de uitdaging voor GGzE. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de SAM Respons en de SBG-werklijsten.

“Met SAM krijgen we grip op het responspercentage. Nu weten we hoe er in de organisatie wordt gemeten, waar het proces loopt en waar het nog aandacht nodig heeft. Met SAM hebben we het instrument om het proces omtrent ROM en responspercentages gericht te sturen.”

Paul van GeldropManager ICT
Over InfinitCare

InfinitCare ondersteunt GGZ-zorgaanbieders bij het succesvol meten van en sturen op zorgresultaten.

Met onze unieke kennis en met behulp van de SAM zorgapplicatie krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw behandelingen. Hiermee kunt u sturen op zorgresultaten om het maximale uit uw behandelingen te halen.