[av_layerslider id=’2′ av_uid=’av-uu1pi8′]

 

Onze klant

Landgoed Hezenberg

Landgoed Hezenberg een centrum voor Pastoraal Psychologische Zorg

Website: www.hezenberg.nl

Opdracht

Opdracht

Ondersteunen met de aanlevering aan SBG en de verdere verbetering van de kwaliteit van behandelingen.

SAM Zorgmonitor

SAM Zorgmonitor

  • SAM Aanlevermodule

De Hezenberg rondt aanlevering aan SBG af

InfinitCare maakt organisatie de Hezenberg SBG-proof

De Stichting Benchmark GGZ (SBG) heeft het eerste productiebestand van De Hezenberg geaccepteerd. InfinitCare heeft de organisatie van de GGZ-instelling zodanig ingericht dat de maandelijkse aanlevering aan SBG gestructureerd en probleemloos plaatsvindt.

Iedereen die de documentatie van SBG heeft doorgenomen weet dat er veel zaken geregeld moeten worden voordat er begonnen kan worden met aanleveren. InfinitCare helpt instellingen hierbij met het project SBG-inrichting. Aan het eind van dit project is de eerste aanlevering bij SBG in productie.

“We kwamen al snel tot de conclusie dat de aanlevering aan SBG specialistisch werk was. Het ontbrak de Hezenberg aan de tijd en capaciteit om dit snel en efficiënt af te handelen. Daarom hebben we InfinitCare gevraagd deze activiteiten uit handen te nemen. Inmiddels leveren we maandelijks aan. We zijn derhalve zeer tevreden over de samenwerking met InfinitCare. 

Gerrit HeuverDirecteur
Over InfinitCare

InfinitCare ondersteunt GGZ-zorgaanbieders bij het succesvol meten van en sturen op zorgresultaten.

Met onze unieke kennis en met behulp van de SAM zorgapplicatie krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw behandelingen. Hiermee kunt u sturen op zorgresultaten om het maximale uit uw behandelingen te halen.

Most Recent Entries