[av_layerslider id=’2′ av_uid=’av-ax29k’]

 

Onze klant

Stichting Centrum ’45

Stichting Centrum ’45 diagnosticeert en behandelt mensen met complexe psychotraumaklachten die het gevolg zijn van vervolging, oorlog en geweld.

Stichting Centrum ’45 Website: www.centrum45.nl

Opdracht

Opdracht

Ondersteunen bij het verhogen respons van Centrum ’45, zowel vanuit inhoudelijk als SBG-oogpunt.

SAM Zorgmonitor

SAM Zorgmonitor

  • SAM Aanlevermodule
  • SAM Respons

Centrum ’45 krijgt controle over haar respons

Centrum ’45, een behandel- en expertisecentrum voor psychotraumatologie, gebruikt ROM al zo’n 10 jaar bij de behandeling van haar cliënten. Bij de planning van deze ROM-metingen hebben inhoudelijke overwegingen een belangrijke rol gespeeld. Deze ‘inhoudelijke’ planning komt niet altijd overeen met de gewenste meetplanning van Stichting Benchmark GGZ (SBG). Met als gevolg een lager responspercentage.

Centrum ’45 heeft samen met InfinitCare beide ROM-planningen geïnventariseerd en verwerkt in SAM Respons. Hierdoor wordt inzicht verkregen in de status van het respons binnen de organisatie. Met werklijsten kunnen behandelaren op detailniveau zien bij welke behandelingen een meting gewenst is. Daardoor is Centrum ’45 in staat om conform alle eisen aan haar aanleverplicht te voldoen. Bovendien kunnen zij relevante behandeleffecten inzichtelijk krijgen op basis van haar eigen optimale ROM-planning.

“De planning van metingen is gecompliceerd, omdat we twee doelen nastreven: een goede aanlevering aan SBG én bepaling van het behandeleffect op basis van onze eigen ROM-systematiek. Met de tools van InfinitCare weten we nu wanneer we moeten meten. Hierdoor zijn alle metingen relevant en belasten we cliënt en behandelaar zo min mogelijk. Wél krijgen we waardevolle informatie over ons behandeleffect zodat we ons verder kunnen verbeteren.”

Jean Paul RemansManager Kliniek
Over InfinitCare

InfinitCare ondersteunt GGZ-zorgaanbieders bij het succesvol meten van en sturen op zorgresultaten.

Met onze unieke kennis en met behulp van de SAM zorgapplicatie krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw behandelingen. Hiermee kunt u sturen op zorgresultaten om het maximale uit uw behandelingen te halen.