[av_layerslider id=’2′ av_uid=’av-u4imub’]

 

Onze klant

OLVG

Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) is een topklinisch ziekenhuis in Amsterdam.

OLVG Website: www.olvg.nl

Opdracht

Opdracht

Actieve ondersteuning om de afgesproken responspercentages te behalen.

SAM Zorgmonitor

SAM Zorgmonitor

  • SAM Aanlevermodule
  • SAM Werklijsten

Het OLVG verhoogt respons met werklijsten

GGZ-instellingen en ziekenhuizen worden beoordeeld op de aanlevering aan de Stichting Benchmark GGZ (SBG) én hun ROM-respons. Vaak wordt de moeilijkheid onderschat om de afgesproken responspercentages te behalen.

De SBG-werklijsten van InfinitCare zijn een welkome ondersteuning voor zorgaanbieders. Hierop staan alleen DBC-trajecten waarbij een meting direct het respons verhoogt. Deze werklijsten kunnen gespecificeerd worden per behandelaar of afdeling, zodat alleen relevante informatie wordt getoond. Behandelaren kunnen dus heel gericht hun metingen uitzetten.

Met de SBG-werklijsten van InfinitCare kan niet alleen gestuurd worden op respons, maar ook op volledigheid. Eén van de SBG werklijsten geeft DBC-trajecten aan waarbij de (verplichte) casemixvariabelen ontbreken.

“Er werd volop gemeten bij ons, maar we halen nog niet het afgesproken responspercentage, met name door het ontbreken van een nameting, die vaak wordt vergeten. De SBG Werklijsten zijn voor ons het juiste hulpmiddel om heel gericht het respons op het gewenste niveau te krijgen, doordat we op patiëntniveau kunnen zien waar een meting ontbreekt. Daarnaast is het tevens een reminder als DBC’s nog niet zijn gesloten, maar er al wel een eindmeting heeft plaatsgevonden. Twee vliegen in één klap dus!”

Marlies van den BoerStaffunctionaris Kwaliteit
Over InfinitCare

InfinitCare ondersteunt GGZ zorgaanbieders bij het succesvol meten van en sturen op zorgresultaten.

Met onze unieke kennis en met behulp van de SAM zorgapplicatie krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw behandelingen. Hiermee kunt u sturen op zorgresultaten om het maximale uit uw behandelingen te halen.

Most Recent Entries