[av_layerslider id=’2′ av_uid=’av-avi0m’]

 

Onze klant

Berkel-B

Berkel-B is een particuliere instelling voor dyslexiebehandeling, studiebegeleiding, orthopedagogiek en jeugd- en gezinshulpverlening.

Berkel-B Website: www.berkel-b.nl

Opdracht

Opdracht

Ondersteunen met de aanlevering aan SBG en de verdere verbetering van de kwaliteit van behandelingen voor dyslexie.

SAM Zorgmonitor

SAM Zorgmonitor

  • SAM Aanlevermodule
  • SAM Respons

Eerste aanlevering SBG-dyslexie

Berkel-B is de eerste dyslexie-praktijk die de SBG-aanlevering heeft gerealiseerd met behulp van de SAM Zorgmonitor. Door gebruik te maken van informatie uit het KD (Kwaliteitsinstituut Dyslexie) en de samenwerking met InfinitCare heeft Berkel-B in drie maanden de aanlevering gerealiseerd.

Conform de aanbevelingen van de expertraad van SBG zijn metingen vanaf 2011 aangeleverd. Bovendien is Berkel-B met SAM beter voorbereid op toekomstige ontwikkelingen en heeft zij inzicht in het respons van cliënten. Daarnaast wordt nu onderzocht hoe een beter inzicht in alle aspecten van de dyslexie-behandelingen kan worden verkregen op basis van de dyslexie-meetinstrumenten.

“Wij zijn de samenwerking met InfinitCare aangegaan, omdat zij de aanlevering van behandeldata aan het SBG van a tot z faciliteren, hiertoe gemakkelijk de gegevens uit ons EPD-systeem koppelen en inzicht geven in bijvoorbeeld het responspercentage. De applicatie SAM geeft daarnaast inzichten waar de knelpunten in het proces liggen en door middel van welke aanpassingen het responspercentage verhoogd kan worden. Ook de meerdere mogelijkheden van de SAM applicatie, bijvoorbeeld het bieden van inzicht in de eigen zorgresultaten om zo te kunnen sturen op het eigen behandelproces ten behoeve van kwaliteitsverbetering vinden wij een meerwaarde.”

Jan WilgenhofDirecteur
Over InfinitCare

InfinitCare ondersteunt GGZ-zorgaanbieders bij het succesvol meten van en sturen op zorgresultaten.

Met onze unieke kennis en met behulp van de SAM zorgapplicatie krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw behandelingen. Hiermee kunt u sturen op zorgresultaten om het maximale uit uw behandelingen te halen.