[av_layerslider id=’2′ av_uid=’av-2zrygr’]

 

Onze klant

Trubendorffer

Trubendorffer is een GGZ-instelling met drie vestigingen voor ambulante verslavingszorg.

Website: www.trubendorffer.nl

Opdracht

Opdracht

Ondersteunen met het responspercentage. Hoe deze effectief omhoog te krijgen?

SAM Zorgmonitor

SAM Zorgmonitor

  • SAM Aanlevermodule
  • SAM Respons

ROM-respons Trubendorffer spectaculair gestegen

Het responspercentage van Trubendorffer (GGZ-instelling met 3 vestigingen voor ambulante verslavingszorg) was nog niet wat zij hiervan verwachtte. Om die reden is Trubendorffer op zoek gegaan naar een betrouwbare partner die hierin kan meedenken en goede en tijdige service verleent. Ruim een jaar geleden is Trubendorffer samen met InfinitCare hiermee actief aan de slag gegaan. Met behulp van SAM werklijsten is het responspercentage over de afgelopen zes maanden gemiddeld rond de 80%!

Het responspercentage bestaat uit DBC-trajecten met een geldige voor- en nameting, waarin bij Trubendorffer in bepaalde maanden van alle DBC-trajecten een geldige voormeting is afgenomen. Een hele prestatie!

Ruim een jaar geleden is Trubendorffer gestart met het structureel inzetten van ROM binnen de behandeling, vrijwel direct na implementatie lag het behaalde resultaat boven het landelijk gemiddelde, binnen enkele maanden een percentage van boven de 70%. Over de afgelopen 6 maanden ligt het gemiddelde rond de 80%. Reeds in vroeg stadium zijn wij gestart met het werken met SAM werklijsten. De werklijsten geven onze organisatie inzicht in de status van het ROM proces binnen onze organisatie. Wij kunnen nu door de werklijsten onze behandelaren op onze drie locaties in Nederland aansturen. Met uiteindelijk een zeer positief ROM resultaat.”

Tjarda GrimbergenAdjunct directeur
Over InfinitCare

InfinitCare ondersteunt GGZ-zorgaanbieders bij het succesvol meten van en sturen op zorgresultaten.

Met onze unieke kennis en met behulp van de SAM zorgapplicatie krijgt u inzicht in de kwaliteit van uw behandelingen. Hiermee kunt u sturen op zorgresultaten om het maximale uit uw behandelingen te halen.