Stichting KIBG: Aanmelden voor KiBG Spiegelrapportage

In onderstaand formulier kunt u de gegevens invullen om uw organisatie aan te melden voor een KiBG Spiegelrapportage. Meer informatie over de KiBG Spiegelrapportages vindt u hier.

Middels dit formulier registreert u zich in het InfinitCare Portaal, de eerste stap voor het ontvangen van een Spiegelrapportage. De contactpersonen uit dit formulier ontvangen een e-mail met inloggegevens voor dit portaal en informatie over de vervolgstappen. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen (kibg@infinitcare.nl of 030-2040219).

Spiegelrapportages van Stichting KiBG

Stichting KiBG werkt samen met InfinitCare, een Trusted Third Party (TTP), die de gegevens verzamelt in haar InfinitCare Portaal en verwerkt tot onherleidbare geaggregeerde gegevens op organisatieniveau. Deze gegevens worden gerapporteerd aan Stichting KiBG die de gegevens verwerkt in de spiegelrapportages.

 • Uw organisatie

 • Het kan zijn dat u geen aparte ROM-applicatie afneemt, maar dat ROM binnen uw EPD is geïntegreerd. Geef dan aan "geïntegreerd binnen EPD"
 • Welke meetinstrumenten gebruikt u en wilt u aanleveren aan KiBG.
 • Contactpersonen voor InfinitCare

  Geef hieronder de contactgegevens weer van de personen met de volgende rollen: 1) Uw gegevens 2) Tekenbevoegd 2) Functioneel beheer 3) Functionaris Gegevensbeheer. Een persoon kan uiteraard over meerdere bevoegdheden beschikken. In dat geval kunt u idem invullen. LET OP! VUL MAXIMAAL EEN E-MAILADRES PER GEBRUIKER IN.
 • AanhefVoornaamAchternaamE-mailadresTelefoonnummerMobiel nummerFunctie
  De persoon die bevoegd is om verwerkersovereenkomsten te tekenen. Bij de voornaam GEEN voorletters en de achternaam inclusief tussenvoegsel.
 • AanhefVoornaamAchternaamE-mail adresTelefoonnummerMobiel nummerFunctie
  Bij de voornaam GEEN voorletters en de achternaam inclusief tussenvoegsel.
 • AanhefVoornaamAchternaamE-mail adresTelefoonnummerMobiel nummerFunctie
  Bij kleine organisaties is de Functionaris Gegevensbeheer vaak de eigenaar. Bij de voornaam GEEN voorletters en de achternaam inclusief tussenvoegsel.
 • Heeft u suggesties voor Stichting KiBG en InfinitCare?

  Wat kunnen wij voor u doen om de aanlevering van data gemakkelijker te maken?
 • SuggestieToelichting 
 • U krijgt op uw e-mailadres binnen enkele minuten een bevestiging van uw aanmelding. Hierin sluiten we meteen de verwerkersovereenkomst bij. Als u deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.