Stichting KIBG: registratie voor InfinitCare Portaal

In onderstaand formulier kunt u de gegevens invullen om uw organisatie te registreren voor het InfinitCare Portaal. Op basis hiervan wordt het Portaal ingericht. De aangegeven gebruikers ontvangen daarna een e-mail met inloggegevens. Mocht u vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen (kibg@infinitcare.nl of 030-2040219).

Spiegelrapportages van Stichting KiBG

De spiegelrapportage is de afgelopen jaren met veel enthousiasme door keurmerkdragers van Stichting KiBG ontvangen. Een deel van de keurmerkdragers zoekt verdere verdieping bij de spiegelrapportages. Om die reden kunnen hieraan nu ROM-gegevens toegevoegd worden.

Stichting KiBG werkt samen met InfinitCare, een Trusted Third Party (TTP), die de ROM-gegevens verzamelt in haar InfinitCare Portaal en verwerkt tot onherleidbare geaggregeerde gegevens op organisatieniveau. Deze gegevens worden gerapporteerd aan Stichting KiBG die de gegevens verwerkt in de spiegelrapportages.

 • Uw organisatie

 • Het kan zijn dat u geen aparte ROM-applicatie afneemt, maar dat ROM binnen uw EPD is geïntegreerd. Geef dan aan "geïntegreerd binnen EPD"
 • Contactpersonen voor InfinitCare

  Geef hieronder de contactgegevens weer van de personen met de volgende rollen: 1) Uw gegevens 2) Tekenbevoegd 2) Functioneel beheer 3) Functionaris Gegevensbeheer. Een persoon kan uiteraard over meerdere bevoegdheden beschikken. In dat geval kunt u idem invullen. LET OP! VUL MAXIMAAL EEN E-MAILADRES PER GEBRUIKER IN.
 • AanhefVoornaamAchternaamE-mailadresTelefoonnummerMobiel nummerFunctie
  De persoon die bevoegd is om verwerkersovereenkomsten te tekenen. Bij de voornaam GEEN voorletters en de achternaam inclusief tussenvoegsel.
 • AanhefVoornaamAchternaamE-mail adresTelefoonnummerMobiel nummerFunctie
  Bij de voornaam GEEN voorletters en de achternaam inclusief tussenvoegsel.
 • AanhefVoornaamAchternaamE-mail adresTelefoonnummerMobiel nummerFunctie
  Bij kleine organisaties is de Functionaris Gegevensbeheer vaak de eigenaar. Bij de voornaam GEEN voorletters en de achternaam inclusief tussenvoegsel.
 • Heeft u suggesties voor Stichting KiBG en InfinitCare?

  Wat kunnen wij voor u doen om de aanlevering van data gemakkelijker te maken?
 • SuggestieToelichting 
 • U krijgt op uw e-mailadres binnen enkele minuten een bevestiging van uw aanmelding. Hierin sluiten we meteen de verwerkersovereenkomst bij. Als u deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.