Axians biedt laagdrempelige toegang tot behandeluitkomsten

Behandeluitkomsten inzichtelijk in Axians’ Zorg GGZ

Gebruikers van Zorg GGZ hebben nu laagdrempelig toegang tot hun behandeluitkomsten. Binnen Zorg GGZ, de zorgregistratie- en factureringsapplicatie van Axians, zijn onlangs de BI-rapportages van SAM Zorgmonitor opgenomen. Zo zien gebruikers in één oogopslag wat ze bereikt hebben voor hun cliënten.

“De samenwerking met InfinitCare geeft onze klanten inzicht in het effect van de geleverde zorg”, aldus Erick Roossien, productmanager bij Axians. “Inzicht in kwaliteit is niet alleen voor jezelf, maar ook voor de cliënt van waarde.”

“Met SAM Zorgmonitor worden de behandeluitkomsten op basis van ROM-vragenlijsten en ingevoerde consulten inzichtelijk gemaakt. Die koppeling van gegevens is complex en InfinitCare kan dit als geen ander vertalen naar een goede interpretatie, die aansluit op de dagelijkse praktijkvoering. De samenwerking met InfinitCare bevalt uitstekend. Het is een prettige informele samenwerking met flexibele medewerkers.”

Behandeluitkomsten binnen Zorg GGZ

Via het menu kunnen gebruikers meteen naar SAM Zorgmonitor, dat metingen koppelt met cliënt- en trajectkenmerken. Behandelaren krijgen overzichten te zien van de behandeluitkomsten van hun cliënten. Praktijkhouders krijgen overzichten te zien van de gehele praktijk, waarbij de resultaten per behandelaar inzichtelijk zijn. Uiteraard ondersteunt SAM Zorgmonitor het Zorgprestatiemodel.

Zorgen voor voldoende metingen

Zonder metingen geen inzicht, maar het verkrijgen van voldoende metingen is niet altijd even makkelijk. SAM Zorgmonitor biedt ondersteuning bij het verkrijgen van voldoende metingen door inzicht te bieden in de respons en met het aanbieden van werklijsten voor behandelingen met ontbrekende vragenlijsten. Dit zijn praktische tools om de respons te verhogen. Later dit jaar wordt ook SAM Automeet toegevoegd, waarmee de metingen volledig geautomatiseerd verstuurd worden.

Over Zorg GGZ van Axians

Zorg GGZ is het nieuwe systeem van Axians waarmee de registratie en facturatie van de GGZ voor vrijgevestigden, instellingen en ziekenhuizen wordt verzorgd. Hiermee worden de administratieve lasten zoveel mogelijk geminimaliseerd.

Meer weten?

  • Wilt u meer weten over de rapportages van behandeluitkomsten?
  • Meer weten over Zorg GGZ?
  • Ontvangt u graag meer informatie over het verhogen van de respons?
  • Bent u zorgaanbieder en wilt u meer doen met behandeluitkomsten? Bekijk ons Vijfstappenplan.